Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський звернувся до українців у День пам’яті захисників України.

Він нагадав, що 29 серпня – 10-та річниця кровопролитних боїв за Іловайськ. За словами Сирського, це не лише трагічна подія в історії України, а й сторінка української незламності, чин і подвиг українських військових. Про це головнокомандувач написав у соцмережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ контролюють 100 населених пунктів на Курщині і просуваються далі – Сирський

“Пам’ятаймо, що попри втрати та обман ворога, наші воїни не здалися, а продовжили прорив із пастки та боротьбу. Цей день завжди нагадуватиме нам про підступність та віроломність російського агресора, про те, що будь-які переговори із терористами та вбивцями є смертельно небезпечною справою, і що довіряти їм не можна”, – зазначив Сирський.

Генерал подякував українським матерям та батькам за їхніх дітей, які віддали свої життя за незалежність України, свободу українського народу.

“Ваші діти – справжні герої, їхній подвиг не марний і закарбований в пам’яті нашого народу навічно. Вічна пам’ять і слава українським захисникам і захисницям полеглим у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України! Ми переможемо!” – наголосив Сирський.

Джерело: Gazeta.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *