Зять і теща вигадали схему, за допомогою якої збиралися виїхати за кордон. Вони прикинулися “молодятами”, щоб потрапити до Німеччини.

“Ще одна пара “молодят” – 56-річна жінка з 39-річним чоловіком – мала намір потрапити за кордон. Дружина нібито їхала лікуватися до Німеччини, та, оскільки їй як особі з інвалідністю І групи, потрібна допомога, без супроводу – ніяк”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначили прикордонники, все ж приховати свої справжні плани не вдалося.

“Тільки тоді жінка зізналася, що чоловік насправді доводиться їй зятем. Про виявлення ознак кримінального правопорушення направлено повідомлення до Нацполіції”, – додали у ДПСУ.

Незаконні схеми виїзду з України

В Україні діє військовий стан та мобілізація. У зв’язку з цим чоловіки віком від 18 до 60 років не можуть виїхати за кордон.

При цьому це не заважає українцям вигадувати незвичайні способи виїзду з України. Це, крім незаконних схем, якими за певну плату, також намагаються скористатися чоловіки, щоб виїхати до Європи.

Наприклад, у липні повідомлялося, що українські прикордонники виявили біля кордону з Польщею чоловіка зі зламаною ногою та розбитою головою. Він зістрибнув із поїзда у спробі втекти з країни.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Джерело: РБК Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *