Тисячі людей скористалися осінніми знижками на пальне від UKRNAFTA та Ощадбанку протягом півмісяця дії акції “Моя вигідна заправка”, заливши сотні тисяч літрів якісного пального Євро-5.

Акція триває до 31 жовтня включно. Розраховуйтеся за пальне на автозаправних комплексах UKRNAFTA за допомогою Mastercard від “Ощадбанку” та отримайте:

-4 грн/літр на бензин та дизель від ціни на стелі АЗК;

-1 грн/літр на скраплений газ (LPG).

Як це працює:Заправляєте автомобіль обраним видом пального.На касі скануєте QR-код в застосунку UKRNAFTA.Розраховуєтеся Mastercard від “Ощадбанку”.Отримуєте 100 літрів пального зі знижкою щомісяця, поки діє акція.

Важливо: це унікальна пропозиція, що не поєднується з іншими знижками в програмах лояльності UKRNAFTA та не діє на придбання пального в паливний гаманець застосунку чи при оплаті послугою NaftaPAY біля колонки.

ПАТ “Укрнафта” – найбільша нафтовидобувна компанія України. Видобуває нафту та природний газ, є оператором національної мережі АЗС.

Найбільшим акціонером “Укрнафти” є НАК “Нафтогаз України” з часткою 50%+1 акція компанії. 5 листопада 2022 року Ставка Верховного головнокомандувача ухвалила рішення про передачу державі частки корпоративних прав компанії, що належали приватним власникам. Цією часткою управляє Міністерство оборони України.

Станом на 31.12.2023 рік ПАТ “УКРНАФТА” володіє 86 спеціальними дозволами на видобуток вуглеводнів. У 2023 році почала масштабну інвестиційну програму, основою якої є буріння нових свердловин, впровадження методів підвищення нафтовіддачі та інтенсифікація операційної діяльності для збільшення видобутку вуглеводнів. На 2023 рік заплановано буріння 9 нових свердловин, на 2024-й – 30.

З лютого 2023 року “Укрнафта” випускає власні паливні талони і картки “NAFTAКартка”, що реалізуються юридичним та фізичним особам через ТОВ “Укрнафта-Постач”

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *