Головну лікарку Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи Тетяну Крупу, вдома у якої та її родичів слідчі ДБР знайшли майже $5 млн 244 тис, €300 тис, понад 5 млн грн, брендові прикраси і коштовності, обрали запобіжний захід.

Печерський районний суд міста Києва ухвалив рішення про тримання Крупи під вартою до 3 грудня із можливістю 500 млн 1528 грн застави. Про це повідомили “Суспільне“.

За словами прокурора Івана Пелівана, суд задовольнив клопотання сторони обвинувачення. Прокуратура просила взяти Крупу під варту із можливістю застави у понад 500 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ оцінило фінансову “мегауспішність” “слуги” Клочка, який за два роки накупив майна на 25 мільйонів. Справа у суді

“Слідчий суддя врахував доводи сторони обвинувачення та обрав відповідний запобіжний захід. Це все, що я можу сказати на цей час”, – сказав прокурор.

Сама Крупа запитання чи буде вона вносити заставу відмовилась коментувати. Її адвокати також не захотіли говорити із журналістами.

Тетяна Крупа є депутаткою Хмельницької обласної ради від партії “Слуга народу”, членкиня однойменної депутатської фракції.

Джерело: Gazeta.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *