Бійці Третьої штурмової бригади провели успішний наступ у Харківській області. Було відбито території та звільнено українських військових з полону.

Як розповіли у бригаді, їх бійці атакували противника, та ліквідували ДРГ. А результатом цих боїв є не лише відбиті у ворога території, а й звільнення полонених.

“Це військовослужбовці приданих сил, і серед них: кадровий офіцер у званні капітана, сержант і солдати. Наразі вони перебувають у безпеці та отримують медичну допомогу”, – сказано у повідомленні.

Бійцям Третьої штурмової вдалось не тільки відкинути ворога, а і стабілізувати положення сил бригади на займаній ділянці фронту.

Що передувало

Наприкінці серпня Третя штурмова бригада провела контрнаступальні операції в Харківській області. Завдяки цьому українським військам вдалося просунутися майже на 2 квадратні кілометри вглиб оборони противника. Бригада захопила батальйонний район оборони та кілька взводних і ротних опорних пунктів окупантів.

Командир Третьої штурмової бригади Андрій Білецький зазначив, що ці дії відвернули увагу російських військових від напрямку Макіївки.

Нещодавно українські військові захопили окопи й зняли ворожу рацію зі вбитого окупанта. Також під час зачистки було знайдено живого росіянина, який просив не вбивати та розповів все про свій особовий склад

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Джерело: РБК Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *