Колишній футболіст київського “Динамо” Сергій Юран побажав якнайшвидшого завершення війни, проте з одним нюансом – щоб вона припинилася лише на території РФ. Екснападник збірної Росії, який зрадив Україну, також підтримав незаконну анексію терористичною державою територій нашої країни.

Це випливає із висловлювань Юрана для YouTube-каналу Tatarka FM, які наводить сайт пропагандистського видання “Спорт-Экспресс”. 55-річний уродженець Луганська, який відмовився грати за збірну України, висловив надію на те, щоб російські військові злочини були забуті та “всі повернулися до спокійного життя”.

“Про що я мрію? Яка ще може бути мрія? Щоб закінчилося якомога швидше, всі повернулися до спокійного життя. Щоб по Бєлгороду не літало, іншим нашим регіонами, територіям, які стали Росією. Там же і діти, і старі, блін! На це дивишся – просто серце рветься. Ось це, мабуть, мрія”, – сказав Юран.

Раніше він цинічно побажав миру нашій країні зі словами “українці, не рахуючи цих нациків, дуже хлібосольний народ”, повторивши пропагандистські штампі про єдність слов’ян.

Як повідомляв OBOZ.UA, футболісти збірної Росії Олександр Соболєв та Георгій Джикия отримали подяки від міністерства оборони РФ за допомогу армії терористичної держави у злочинній війні проти України.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *