У Військово-морських силах Збройних сил України показали кадри влучного знищення безпілотників, якими армія країни-агресора РФ намагалася атакувати українців. Ворожі дрони вибухали в небі, не встигнувши долетіти до своїх цілей.

Відповідне відео 9 жовтня оприлюднили в офіційному Telegram-каналі ВМС ЗСУ. “Військовослужбовці ВМС ЗС України знищують ворожі дрони”, – йдеться в публікації.

Судячи з опублікованих кадрів, російські БПЛА були виявлені та уражені до того, як вони встигли вдарити по цілях на землі.

Завдяки ефективній роботі українських захиників з ВМС безпілотники агресора вибухали в повітрі, розлетівшися на частини.

Як повідомляв OBOZ.UA, у ніч проти 9 жовтня захисники небанад Україною знешкодили 21 “Шахед”. Загалом уночі країна-агресор застосувала три балістичні ракети “Іскандер-М/KN-23” та 22 дрони-камікадзе.

“Шахеди” приземлили на Одещині, Вінниччині та Київщині, ще один БПЛА повернувся до РФ. Натомість три “Іскандери” ворог спрямував не Полтавщину, там пошкоджено промисловий об’єкт, минулося без постраждалих.

У Чорноморську на Одещині унаслідок атаки пошкоджено багатоповерхівку та корпус медзакладу, на недобудові спалахнула пожежа. Постраждали п’ятеро людей.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *