Вранці 10 жовтня двоє громадян України загинули й двоє постраждали в аварії біля прикордонного переходу в Польщі. Вони були пасажирами буса, який нібито врізався у вантажівку на узбіччі.

Поліція розслідує причини аварії. Про це повідомляють RMF24 та “Польське агентство преси” (PAP), публікуючи деякі кадри з місця події.

Зазначається, що ДТП трапилася близько 04:00 у четвер біля прикордонного переходу в районі села Медика. Бус із пасажирами “врізався у вантажівку, що стояла на магістралі №28”.

“В автобусі їхало семеро громадян України. Загинули двоє людей – жінка і чоловік. За даними поліції, жертвам ДТП було 45 і 60 років. Ще двох доправили в лікарню”, – йдеться у публікації польського ЗМІ.

Там додали, що на місці події поліція під керівництвом прокурора встановлювала причини аварії. Національну дорогу №28 перекрили для руху.

Як повідомляв OBOZ.UA, 30 липня біля Познані (Польща) у ДТП потрапив мікроавтобус Fiat Ducato, в якому їхали українці. Транспорт врізався в задню частину вантажівки: водій загинув, решта людей постраждали.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *