Спікер Палати представників (нижня палата Конгресу США) Майк Джонсон заявив, що його підтримка відправки додаткових грошей України слабшає. Дослівно він сказав таке: “У мене немає апетиту до подальшого фінансування України”. 

Про це Джонсон сказав в інтервʼю виданню Punchbowl News. Політик не бажає продовження підтримки України з боку США і сподівається, “що це не потрібно”.

Він також вважає, що якщо кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп знову стане президентом США, він зможе покласти край війні РФ проти України. 

“Я справді так вважаю. Я думаю, що він подзвонить Путіну і скаже, що цього достатньо. І я думаю, що всі в усьому світі втомилися від цього, і вони хочуть, щоб це було вирішено”, – сказав спікер Палати представників. 

Водночас, коментуючи можливу перемогу демократки Камали Гарріс, Джонсон сказав, що це – “відчайдушний та небезпечний сценарій”. 

На його думку, якщо вона стане президенткою Штатів, війна в Україні продовжуватиметься. “Тож якими б не були умови, я не впевнений, але я думаю, що якщо Камала Гарріс стане президенткою, я не думаю, що це закінчиться”, – зазначив він. 

Як повідомляв OBOZ.UA, раніше спікер Палати представників США Майк Джонсон заявив, що у разі перемоги на президентських виборах Дональд Трамп може покласти край війні в Україні. При цьому він наголосив, що республіканці підтримують ідею миру через силу.

Також Джонсон натякнув, що якби Трамп був президентом, РФ не вторглася б в Україну.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *