Бонові загородження, якими Росія намагається захистити Керченський міст від атак морських дронів ЗСУ, плавають у водах біля берегів Керчі. Так, фрагменти цих загороджень зафіксували у районі міської набережної.

Про це повідомляє “Радіо Свобода“. Частину загороджень морська течія винесла на берег у центральній частині Керчі.

Влітку 2024 року російські окупанти почали встановлювати на південному боці мосту баржі для захисту. Згодом вони додали ще баржі, а також бонові загородження, які розміщені паралельно до мосту.

Керченський міст є ключовим транспортним коридором між Росією та окупованим Кримом і використовується для військових поставок країни-агресора.

Як повідомляв OBOZ.UA, Росія посилила заходи з оборони Керченського мосту у тимчасово окупованому Криму. Нові супутникові знімки показують суттєве збільшення кількості барж, що захищають об’єкт. Держава-терорист встановила нові загородження та два зенітно-ракетні комплекси “Панцир” поряд зі спорудженням.

Нагадаємо, що представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов заявив, що вже розроблено план знищення мосту та повернення Криму. Що зі свого боку викликало у російському інформпросторі справжню бурю.

Центр журналістських розслідувань раніше повідомляв, що окупанти намагаються захистити Керченський міст різними способами. Вони не тільки збільшують кількість систем протиповітряної оборони та РЕБ навколо мосту, а й будують просто в морі своєрідні “огорожі”.

  

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *