У лавах 70 мотострілецького полку армії РФ, яка воює на Запоріжжі, назріває бунт. Все частіше там фіксуються випадки непокори начальству з боку солдатів та сержантів.

Окупанти скаржаться на побори з боку командирів, а також на погане забезпечення зброєю та обмундируванням. Про це повідомляє військовий рух українців та кримських татар “Атеш”.

Про часті випадки відмов окупантів виконувати поставлені завдання на Запорізькому напрямку повідомив агент “Атеш” з числа військовослужбовців 70 МСП. Солдати та сержанти підрозділу не підкорюються наказам командування.

“Повідомляється, що керівництво полку стягує гроші з військовослужбовців рядового складу, а також не забезпечує їх належною зброєю та обмундируванням. Крім того, військовослужбовці змушені купувати будматеріали для обладнання своїх позицій за власні гроші, незважаючи на те, що у сусідніх підрозділах таке не фіксується. Це може вказувати на те, що командири вказаного підрозділу крадуть гроші, виділені на закупівлю матеріалів”, – зазначили у русі.

Апетити у командирів 70 МСП – чималі: щомісячні побори сягають 100 тисяч рублів. Ті окупанти, які відмовляються платити, зазнають насильства та знущань.

“Низький моральний стан російських бійців серйозно позначається на їхній боєздатності. Наш агент повідомляє про низку випадків, коли військовослужбовці вказаного полку відмовлялися виконувати поставлені бойові завдання”, – зазначили в “Атеш”.

При цьому партизани закликали російських військовослужбовців потурбуватися про те, щоб повернутися додому, а не загинути невідомо  за що в українському степу.

“Атеш” закликає російських солдатів саботувати накази! Не дайте їм послати вас на смерть — зривайте плани, ламайте техніку, відмовляйтеся від участі у військових злочинах. Тільки так ви швидше повернетеся додому цілими”, – заявили партизани.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що агент “Атеш” в армії Путіна провів диверсію на Донеччині. Він підпалив російську БРДМ, внаслідок чого її повністю знищили. Це послабило мобільність та захист російської розвідки на окремій ділянці фронту.

Крім того, партизани зафіксували транспортування ракет до ППО С-300 у Криму. На думку активістів “Атеш”, це свідчить про підготовку ЗС РФ до можливої масованої атаки на військові об’єкти, що змушує їх посилювати оборону.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *