На півночі Молдови були виявлені уламки, ймовірно, снаряда. Жителі району Окниця, який розташований за 4 км від українського кордону, знайшли кілька металевих предметів, ймовірно, це уламки від снаряда.

Про це повідомила прикордонна поліція Молдови. Зазначається, що уламки були знайдені біля села Ленчауці. На місці працюють поліцейські та прокуратура Молдови.

Найближче до цього району українське місто — Могилів-Подільський.

Відомо, що після масованих атак РФ на Україну в Молдові неодноразово знаходили уламки ракет і збитих “Шахедів”.

Раніше повідомлялося, що у Молдові в 500 метрах від кордону з Україною виявили уламки дрона. На його крилі було написано “Герань-2”. Напис свідчить, що БПЛА прилетів з боку країни-агресора.

Нагадаємо, що У невизнаній “Придністровській Молдавській Республіці” заявили, що вони хочуть провести свій референдум “про ставлення до Європейського Союзу”. Про це 11 жовтня повідомило так зване зовнішньополітичне відомство “ПМР”.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Молдові заявили, що країна-агресор Росія підкупила щонайменше 130 тисяч жителів держави напередодні президентських виборів. На рахунки громадян Молдови лише у вересні 2024 року надійшло понад $15 млн із Росії.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *