Українська піарниця Тетяна Півньова подала позов на “Акордбанк”. Вона співпрацювала з банком (договір підписал з її ФОП), розміщувала рекламу продуктів банку, але фінансова установа відмовилась платити за надані послуги, йдеться в позові. Розмір заборгованості становить 127,5 тис. грн.

Про це OBOZ.UA розповіла Тетяна Півньова. Піарниця розміщувала рекламу продуктів “Акордбанку”, промотувала банк в ЗМІ. Однак коли настав момент розраховуватись за офіційно надані послуги розміщення реклами, почались проблеми.

“Це викликало обурення з боку безпосереднього керівника Тетяни й згодом зробило умови роботи неприйнятними – утискання, непрофесійні сварки й створення умов, за яких якість результату буде вимагати очікувати кращого, об’єктивно, призвела до звільнення Тетяни. Питання розрахунку за виконувану роботу в період з 24 червня 2024 року по 24 липня 2024 року залишається невирішеним – різні версії відповідей одержано Тетяною, окрім фактичного виконання зобов’язань по сплаті 85 ООО грн”, – йдеться в позові.

Тетяна додає, за місяць вона виконала таку роботу:

  • робота з засобами масової комунікації з ціллю обміну діловою інформацією та надання повної та достовірної інформації про роботу, продукти та новини комерційного банку Акордбанк;
  • моніторинг інформації, що публікується в медіа-просторі України про Банк та банківський сектор, формування інформаційних звітів;
  • створення публікацій та розміщення інформації про Банк на інтернет-порталах, сайтах, в телеграм-каналах ЗМІ, в інших інформаційних каналах ЗМІ та в інформаційних каналах партнерів Банку.

Однак з 24 липня за послуги їй так і не заплатили. Зазначимо, Акордбанк входить до ТОП-25 фінансових установ країни за обсягом коштів фізичних та юридичних осіб і до ТОП-20 банків України за активами. Власник банку – Данило Волинець.

OBOZ.UA також звернувся в “Акордбанк” з проханням прокоментувати зазначену в позові інформацію та пояснити, чому вони не заплатили за наданій послуги.

Як раніше писав OBOZ.UA, в Україні серед державних банків найбільшу зарплату отримує голова правління “Привату” Герхард Бьош. У липні він отримав більш ніж 2,4 млн грн та значно випередив усіх своїх колег. Водночас голова НБУ Андрій Пишний, який відповідає за всю банківську систему, в місяць заробляє в середньому 629 тис. грн.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *