В ніч на 19 жовтня російські терористи обстріляли Шосткинську громаду Сумської області. Кількість постраждалих внаслідок атаки зросла до 11 осіб.

За словами мера, минулої ночі російський агресор масовано атакував Шосткинську громаду. Ворог атакував район керованими авіабомбами та ударними дронами типу “Шахед”, з яких три були знищені силами ППО.

За попередніми даними, один чоловік загинув, одинадцять людей отримали поранення різного ступеню тяжкості.

“Пошкоджено ряд об’єктів критичної інфраструктури, 2 школи, садок, поліклініка, ряд медичних закладів, 28 багатоповерхових будинків. Без електроенергії і води залишаються більшість жителів громади”, – зазначив Нога.

Міський голова додав, що наразі в місцях надзвичайної події проводяться аварійно-відновлювальні роботи та завершуються роботи по розбору завалів.

Розгорнуто штаб ліквідації наслідків атаки ворога, до якого за допомогою можуть звертатися власники пошкодженого житла. Працюють пункти незламності та резервні генератори.

Нагадаємо, в ніч на 19 жовтня росіяни обстріляли керованими авіабомбами і дронами-камікадзе Сумську область. Внаслідок атаки були пошкоджені об’єкти енергетики та інфраструктури.

У Шостці терористи частково зруйнували місцеву пожежну частину. Спочатку повідомлялося про вісьмох постраждалих і одного загиблого чоловіка.

Джерело: РБК Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *