Колишній чемпіон світу у суперважкій вазі Микола Валуєв висловив абсурдну думку про те, що Олександра Усика змусили висловлюватися проти Росії. Поплічник диктаторського режиму Володимира Путіна та затятий прихильник війни проти України зазначив, що в минулому наш боксер мав іншу позицію, забувши про те, що ставлення до РФ різко змінилося після її вторгнення до нашої країни.

Про це Валуєв заявив в інтерв’ю колишньому боксерові Григорію Дрозду на його YouTube-каналі “Дрозд говорит”. Депутат Державної думи разом зі своїм співвітчизником і таким же Z-патріотом заходився засуджувати Усика, а також дорікнув українцю за те, що той не залишив рідну країну.

“Він зробив свій вибір, до якого його підштовхували. Йому не було куди подітися. Але це не виправдання його діям. Це факт. Він мав усі можливості поїхати і говорити все, що йому заманеться. Якщо він вважає це щиро, це позиція. Поважати ми її не будемо, а сприймати як позицію маємо. Так, у нього так. Але це не в’яжеться його минулим – твердженнями, вчинками, діями. Занадто великі зміни”, – сказав Валуєв.

До цього росіянин знайшов безглузде виправдання тому, що Усик займає виключно проукраїнську позицію. Також Валуєв накинувся з образами на нашу країну та звинуватив її у порушенні міжнародних правил через спротив російській агресії.

Як повідомляв OBOZ.UA, Микола Валуєв видав дичину про те, що українці стають ізгоями у світі.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *