Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучих назвала абсолютно дурними висловлювання росіян про те, що її патріотична позиція та засудження РФ не пов’язані з війною. 23-річна легкоатлетка, зокрема, таким чином відповіла на думку представників країни-агресорки, що на спортсменку чиниться тиск.

Про це Магучих заявила в ексклюзивному інтерв’ю OBOZ.UA. Рекордсменка світу у стрибках у висоту також згадала, що після початку повномасштабного вторгнення в Україну в РФ її гнівну реакцію щодо росіян викликала скасування національної першості країни.

“Боже, це така просто дурна думка насправді. Це те саме, що вони багато писали ще на початку війни. За кілька днів після повномасштабного вторгнення у нас мав пройти чемпіонат України з легкої атлетики, але, звісно, все скасувалося. І в цей же період вони проводили чемпіонат Росії. І багато росіян, коли я виставила пост про війну та обстріл, писали, що це тільки тому, що у вас не проводиться чемпіонат України і ви не можете виступати. Як таке можна думати? У нас людей вбивають, у нас ракети над головами літають…” – сказала Магучіх.

Повне інтерв’ю світової рекордсменки у стрибках у висоту  читайте на OBOZ.UA увечері 21 жовтня.

Раніше OBOZ.UA показав, як виглядає 20-річний наречений Ярослави Магучіх – Назар Степанов, – який займається бігом на бар’єрних дистанціях.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *