Колишній чемпіон світу у суперважкій вазі Микола Валуєв відзначився новою порцією безглуздих роздумів про велич Росії та погроз іншим народам. Депутат Державної думи та затятий фанат війни в Україні повторив добірні штампи кремлівської пропаганди про те, що на РФ готувався напад.

Про це Валуєв заявив в інтерв’ю іншому ексбоксеру Григорію Дрозду на його YouTube-каналі “Дрозд говорит”. Поплічник диктаторського режиму Володимира Путіна зазначив, що росіяни мають молитися на свою армію та ядерну зброю, а у світі тільки й мріють про знищення країни-агресорки.

“Ми в дуже важкому історичному відрізку. Ціна помилки – це життя. Потрібно виходити з цього. У нас реально немає друзів, окрім нашої армії та ядерної зброї. Тому що в буквальному значенні нас би стерли з лиця землі вже давно. І планів було багато. Подивіться, як розвиватимуться події на Близькому Сході. Саме так усе могло б бути. Ми маємо неймовірну країну, яку є, за що любити. І її треба захищати. Навіть на кухні”, – сказав Валуєв, забувши згадати про причини негативного ставлення до російської терористичної держави.

Раніше колишній боксер дорікнув українському абсолютному чемпіонові світу у двох вагових категоріях Олександра Усика в тому, що той не зрадив рідну країну.

Як повідомляв OBOZ.UA, Микола Валуєв накинувся з образами на Україну та звинуватив її у порушенні міжнародних правил через спротив російської агресії.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *