В Одесі 21 жовтня померла 13-річна дівчинка. Школярка відчула себе зле, коли учні та педагоги однієї зі шкіл Приморського району міста спускалися в укриття під час повітряної тривоги.

На місце викликали медиків, однак реанімаційні зааходи врятувати дитину не допомогили. Про трагедію розповіли у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Вчителі школи, в якій померла дитина, розповіли, що  під час повітряної тривоги, коли учні та педагоги спускалися в укриття, школярці стало зле. На місце одразу викликали “швидку”, поки чекали – власними силами надавали дитині першу долікарську допомогу.

“Згодом медики, які прибули на виклик, почали реанімаційні заходи, але, на жаль, дівчинка померла”, – зазначили у поліції.

На місці трагедії працювала слідчо-оперативна група Одеського районного управління поліції №1.

“До Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з попередньою приміткою “природня смерть”. Тіло дитини направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси”, – додали у поліції Одещини.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що російські окупанти вдарили по Донеччині. Унаслідок ворожої атаки загинули жінка і двоє дітей, є поранені.

Також повідомлялося, що війська РФ вдарили “Шахедами” по приватному сектору в Сумах. Один із ворожих безпілотників влучив у житловий будинок в облцентрі, вбивши трьох мешканців, зокрема підлітка. Голова родини отримав поранення, а будинок було вщент знищено вогнем.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *