Вже третя група пілотів Військово-повітряних сил ЗСУ завершила підготовку у Великій Британії. На базі Королівських ВПС у Кренвеллі відбулась церемонія випуску підготовлених українських пілотів.

Про це повідомив колишній головнокомандувач Збройних сил, посол у Сполученому Королівстві Валерій Залужний. Він додав, що вже найближчими днями зазначена група буде в Україні, в бою.

“Перемога на полі бою і як результат у війні добувається не лише щоденною працею наших солдатів, офіцерів і волонтерів а й баченням наших майбутніх дій та підготовці до них вже сьогодні. Прямо зараз ми отримуємо необхідну перевагу над нашим ворогом. Ми знаходимося тут, на авіабазі Кранвелл, саме заради наших майбутніх перемог”, – зазначив Залужний, вітая українських пілотів. 

Він також подякував британському уряду і народу за постійну підтримку України, бо “саме завдяки цій підтримці ми продовжуємо боротьбу та маємо шанс на Перемогу”. 

“У будь-якому випадку, зовсім скоро ці хлопці підуть у бій, і ми всі будемо молитися, щоб вони повернулися з бойових завдань. Молитися будемо ми, а літати , битися і перемагати будете ви. Я сподіваюся, ви добре цього навчилися”, – сказав Залужний. 

На фото разом із ексголовнокомандувачем ЗСУ стоять вісім військових. Вочевидь, це й є підготовлена група пілотів.

Як повідомляв OBOZ.UA, раніше Валерій Залужний заявив, що нашій країні необхідно вступити в НАТО і альтернативи немає. Україна має отримати гарантії миру та безпеки на наступні 100 років.

Також Залужний вважає, що вийти зі стану “затяжної” війни з Росією сьогодні “майже неможливо”. І це наслідок ставлення країн НАТО, партнерів України до війни.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *