Президент України Володимир Зеленський розробляє новий внутрішній план дій, спрямований на посилення країни під час війни з Росією. Зокрема, Зеленський доручив українським органам влади створити цей план, що охоплюватиме ключові напрями, такі як оборона, військово-промисловий комплекс, економіка та соціальна політика.

Мета документу – забезпечити єдність та стабільність всередині країни, не залежно від зовнішніх факторів. Про це пише ВВС Україна.

Цей внутрішній план не є альтернативою “Плану перемоги” Зеленського, який був представлений західним партнерам і покликаний мобілізувати міжнародну підтримку України у війні проти Росії. Новий документ фокусується на кроках, які повинна здійснити сама Україна. Зокрема, він охоплюватиме низку заходів, спрямованих на розвиток оборонних спроможностей, економічного потенціалу та соціальної стабільності.

Джерела у команді президента зазначають, що його розробка вже розпочалася, і план буде презентований українському суспільству до кінця року.

“Мета – зробити все можливе, аби зберегти єдність та досягти результатів у різних сферах розвитку країни”, – пояснив співбесідник.

Нагадаємо, Петро Порошенко представив план конкретних дій для забезпечення перемоги України. Він наголосив, що Україна не може собі більше дозволити втрачати людей, території і час. “Перемогу не можна здобути словами. Країна вже понад 10 років у війні, і здобути перемогу можна лише ефективними, рішучими діями”, – наголошує Порошенко.

16 жовтня президент Володимир Зеленський представив План перемоги у Верховній Раді. План складається з п’яти пунктів – геополітичного, двох військових, економічного та безпекового, а також із трьох таємних додатків.

17 жовтня Зеленський виступив на засіданні Європейської ради у Брюсселі й озвучив пункти Плану перемоги. За його словами, План перемоги може покласти край війні “не пізніше, ніж наступного року”.

Як повідомляв OBOZ.UA, президент Володимир Зеленський на зустрічі із журналістами відповів на ключові запитання, які турбують українське суспільство під час повномасштабної війни. Глава держави розповів про реакцію лідерів країн на План перемоги та висловився про перспективи вступу України в НАТО.

Також президент України Володимир Зеленський висловився, що гарячу стадію війни з Росією буде завершено шляхом дипломатії. При цьому вагому роль відіграватимуть і оборонні дії нашої держави.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *